Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 16.1.2020 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα» & ΓΓ του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών, Ειρήνη Σαρίογλου, ο Πρεσβευτής του Φεστιβάλ & Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε., Παναγιώτης Τσολιάς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ευρώπης της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΥΠΕΞ), Εύα Παπαδάτου, αναφορικά με την πρόσκληση υποβολής ντοκιμαντέρ για το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου.

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου θα διεξαχθεί στο διάστημα 23-30 Αυγούστου 2020 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ecrans des Mondes και το Σύνδεσμο για την Αναβίωση του Καστελλορίζου.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΥΠΕΞ), της Πρεσβείας της Αυστραλίας, της Πρεσβείας της Αμερικής, της Πρεσβείας του Ισραήλ και του Δήμου Μεγίστης, με την ευγενική υποστήριξη της ΕΡΤ και του ΕΚΟΜΕ. Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση ανήκουν στο Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών.

Η πρόσκληση υποβολής ντοκιμαντέρ θα παραμείνει ανοιχτή στο διάστημα 10 Ιανουαρίου- 20 Απριλίου 2020.

Παρακαλούμε, βρείτε την αίτηση και τους όρους συμμετοχής εδώ: http://beyondborders.gr/prosklisi/

Μεταξύ άλλων τη Συνέντευξη Τύπου κάλυψαν δημοσιογραφικά η ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Βήμα, τα ΝΕΑ και το in.gr.

Την συνέντευξη συντόνισε η δημοσιογράφος και παραγωγός, Ζέλια Σταύρου-Μητσάκου.

 

0

There are 0 comments