Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας για τις εκδόσεις του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών. Από σήμερα, ξανά στη διάθεσή σας, τα κάτωθι βιβλία, ντοκιμαντέρ και μουσικά CD που είχαν εξαντληθεί και επανακυκλοφορούν:

1) Στην Άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο, 1890- 1948. Ένα ιστορικό λεύκωμα με την ιστορία του Καστελλορίζου. Παραστατική αφήγηση, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σχόλια, της πολυτάραχης ιστορίας και του πολιτισμού του Καστελλορίζου, από το 1890 ως το 1948.

2) Στην Άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο. DVD & CD. Το πολυβραβευμένο ιστορικό ντοκιμαντέρ – αναδρομή στην πολυτάραχη ιστορία της μικρής νησιωτικής κοινότητας του ακριτικού Καστελλορίζου, της αρχαίας Μεγίστης, που αποτυπώνει τα βασικά ιστορικά γεγονότα από τα μέσα του δεκάτου ενάτου αιώνα μέχρι σήμερα και τα ομώνυμα soundtracks. Το αφιέρωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του νησιού, καθώς προσπαθεί να αναδείξει τη σπουδαία πολιτισμική, ιστορική και οικονομική κληρονομιά των Καστελλοριζιών.

Τιμή πακέτου 15 ευρώ + έξοδα αποστολής (βιβλίο, DVD, CD)

3) Ίμβρος- Τένεδος: της Μνήμης και της Λήθης. Μουσικό CD με τα soundtracks των ιστορικών ντοκιμαντέρ για την Ίμβρο και την Τένεδο. Τραγούδι Γιώργος Νταλάρας- Zulfu Livaneli

Τιμή πακέτου 10 ευρώ + έξοδα αποστολής (2 DVD, 1 CD)

Διαθέσιμα μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες στο info@idisme.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά.

0

There are 0 comments