ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

 

4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ

25/8/2019 – 1/9/2019

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

«Να φέρουμε τον κόσμο στο Καστελλόριζο και να μεταφέρουμε το Καστελλόριζο στον κόσμο!»

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Καστελλόριζο, με σκοπό το νησί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για δημιουργούς ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το Καστελλόριζο φιλοξενεί προβολές ιστορικών και κοινωνικο-πολιτικών ντοκιμαντέρ, καθώς και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ τα βραβεία απονέμονται με την ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

Φέτος έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο 4ο Φεστιβάλ που θα λάβει χώρα 25 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2019 στο Καστελλόριζο. Οι εθελοντές μας θα περάσουν 7 ημέρες στο ακριτικό νησί, βοηθώντας στις δράσεις του Φεστιβάλ και γνωρίζοντας ταυτόχρονα ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: βοηθούς σκηνής, επίβλεψη των παράλληλων δράσεων (π.χ. έκθεσης φωτογραφίας) και συντονισμό των δραστηριοτήτων για παιδιά. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες:

Έξοδα που θα παρασχεθούν από το Φεστιβάλ: ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Αθήνα προς Καστελλόριζο (και επιστροφή), διαμονή σε ξενοδοχείο του νησιού, 1 γεύμα την ημέρα για όλη τη διάρκεια της διαμονής.

Έξοδα που αναλαμβάνει με ευθύνη του/της ο εθελοντής / η εθελόντρια: διαδρομή από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του/της προς την Αθήνα (και επιστροφή), φαγητό (πέραν του ενός γεύματος την ημέρα) και λοιπά προσωπικά έξοδα στο Καστελλόριζο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Όποιος και όποια ενδιαφέρεται να συμμετάσχει εθελοντικά στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικά το βιογραφικό του/της και μια σύντομη επιστολή παρακίνησης στην διεύθυνση rg.sredrobehtdnoyeb@ofni .

0

There are 0 comments