Παράλληλες Εκδηλώσεις

O Γεράσιμος Ανδρεάτος τραγουδάει για το Φεστιβάλ Καστελλορίζου

 gerasimos

 

 

 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος

ένας από τους πιο καταξιωμένους

σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές,

σε ένα απογειωτικό μουσικό πρόγραμ

μαμαζί με δύο αξιόλογους νέους τραγουδιστές

τη Νικολέττα Μηλιώνη και τον Σπύρο Καββαδά

 

Από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, θα παρουσιάσει στο Καστελλόριζο ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που έγιναν  σταθμοί στην καριέρα του,  μέσα από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλοςο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός.

Έτσι τραγούδια όπως το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» ,«Το σκάκι»«Ο γκρεμός», «Στη σκέψη της τρελής» και πολλά άλλα σπουδαία, θα ακουστούν μαζί  με λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Κλασικές δημιουργίες συνθετών όπως του Άκη Πάνου, Β. Τσιτσάνη, Γ. Ζαμπέτα, του Μ. Χιώτη θα είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν για να απογειώσουν την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση του κοινού.

Ο Γεράσιμος επέλεξε για συνοδοιπόρους του δύο νέα και ταλαντούχα παιδιά.

Τη Νικολέττα Μηλιώνη μια εξαιρετική νέα τραγουδίστρια η οποία συμμετείχε στο The Voice όπου κι έφτασε στους τέσσερις φιναλίστ, με πολλές εμφανίσεις και συναυλίες στο ενεργητικό της και τον  Σπύρο Καββάδα ένα πολλά υποσχόμενο νέο δημιουργό με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη παρουσία. Ο Σπύρος, μαθητής του Νότη Μαυρουδή, μετρά ήδη αρκετές συνεργασίες με σπουδαίους ερμηνευτές.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Μπουμπουλίνας 1 15351, Παλλήνη Αττικής,
Τήλ: 210 66 69 140 και 210 66 69 131.
e-mail: info@beyondborders.gr & info@idisme.gr

Tο Φεστιβάλ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ αποτελεί διοργάνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.)

idisme logo